studio korosec

Oblikoval in izdelal sem stran za zasebno zobno ambulanto Studio Korošec iz Kobarida. Spletna stran stoji na sistemu Contao.

Spletna stran Pokal Loka

Poleg spletne strani za Smučarski klub Alpetour, sem izdelal tudi spletno stran za tekmovanje svetovnega obsega, ki ga društvo Alpetour organizira vsako leto: Pokal Loka. Spletna stran stoji na sistemu Contao, podpira večjezničnost, galerije, tabele, različne multimedijske vsebine.

Za Smučarski klub Alpetour iz Škofje Loke sem naredil novo spletno stran na odprtokodnem CMS sistemu Contao. Gre za predstavitveno stran društva, s slideshow-om, dvojno menijsko strukturo, rezultati tekmovanj, galerijo …

psd to html referenca

“PSD to HTML service – we are the link!”

Iz ideje sva s kolegom Markom Rudolfom postavila spletno stran, ki ponuja storitev razrezov iz Photoshop PSD formata v (X)HTML kodo, lahko pa tudi direktno v WordPress ali Joomla vizualne predloge. Stran vsebuje PayPal integracijo, tako da je plačevanje kar se da enostavno.

VPB stran

Veterinarska postaja Brestanica je dobila novo – sedaj že tretjo po vrsti – spletno podobo. Sedaj je stran v resnici šele zares zaživela, saj je postavljena s sistemom Contao, ki omogoča morje funkcionalnosti.

“Ohranimo temno nebo nad Slovenijo!”

Na sistemu Joomla sem postavil spletno stran za Društvo za temno nebo Slovenije. Želeli so predvsem spletno stran, ki jo bo mogoče enostavno urejati, bo uporabniku prijazna, po izgledu pa preprosta, a še vedno funkcionalna ter atraktivna.

Za veterinarske postaje v posavju in dolenjskem sem letos ponovno izdelal veterinarski koledar. Slike so delno avtorske, delno pa kupljene iz portalov s “stock” fotografijami.

“… easy to use lorem ipsum generator …”

Spet sem izdelal generator lorem ipsum teksta, ki je v pomoč oblikovalcem in programerjem za vstavljanje testnega besedila v spletne strani ali grafične predloge. Tokrat sem uporabil dinamično širino strani. Generator je še v testni fazi, oz. beta različici, saj imam v glavi še nekaj izboljšal in popravkov, tako v funkcionalnosti kot grafično.

“Select you favourite color now!”

HTML Color Picker sem izdelal že nekaj časa nazaj, vendar sem šele pred nedavnim dodal še zadnje spremembe in dodatke, da je stran res lahko oživela. HTML Color Picker je orodje, s katerim lahko uporabnik izbere željeno hex barvno kodo.

“koristni nasveti za prijeten dom in vrt”

Za podjetje Vistor sem namestil novo stran, ki jo poganja WordPress, hkrati pa poskrbel za modifikacije na temi Compositio, ter namestil oglasna mesta sotritve OpenX.

Projekti v delu

[ na vrh ]
2008 - 2016 © Studio Primus